Руска добавка за скоростна кутия

/ 14.11.2019 / Радовей

Еми даже не ми се рискуваше да тръгна за София. Но кутията на Санта Фе I е по стара технология и хората си казаха, че ако е от по-новите повече от км трудна работа.

Предпазва гумите от слънчеви лъчи и стареене , като им предава също и наситен черен цвят. В краен случай ще купувам повдигачи. Следва смяна на консумативи — масло и филтър. Самото рециклиране за тази кутия лв и труд и облужване още толкова почти.

Моето мнение е, че третиран автомат би увеличил своя ресурс поне 3 пъти. Една опаковка за 10 литра антифриз. Страница от 1.

На Сточна гара ми светна лампата на маслото - поглеждам - стрелката на темп! За това още смени руска добавка за скоростна кутия маслото поне ще трябват за да поизчисти. За момента много рядко това се е случвало, но като всеки Българин се надявам да не се налага ремонт възможно най-дълго. Последно редактирано от Frysco ;Детайли за продукта - Увеличава компресията мин 1 атмосфера?

  • В нета има положителни мнения за руската Римет, Duralub, Xado че имало ефект, но реално дали е така.
  • Двигателя на япончето продължи да си работи, но вече без термостат. Класическа кутия, без електронно управление, сменя предавки по налягане.

Тема и Език

Не сега. Но в един момент, започна да прави магарии-не искаше да включи четвърта предавка. При съмнения за спечени сегменти направете пробег км. Изтрий мнение Направи мнението невидимо Това мнение ще е видимо само за модератори Причина: Изтрий от темата Мнението ще бъде премахнато Отива в Коша. Ако е горе-долу наред каквото да и налееш вътре ще работи. Bogoljub Gagic.

Загрейте двигателя до работна температура и го изключете. От 20 години присъства на Българския пазар и успешно спестява излишни разходи на хиляди наши клиенти.

Тъй че, отдавна беше, руска добавка за скоростна кутия, едва ли ще успееш да го измиеш с добавка това. Ами, до момента. Е не ЯМЗ Сопот :. От: Добавки за Автоматична скоростна кутия Аз. Ще приведа пример.

РиМЕТ за Скорости

Да, Liqui Moly "MoS2 Anti-Friction for gears", има я в две разфасовки - 20 и 50 грама, като втората която аз съм си взел - цена За съжаление и не смятам, че има смислен начин, да предовратиш износване или повреди, манипулирайки флуида маслото. Честито на Георги Геров! В нета има положителни мнения за руската Римет, Duralub, Xado че имало ефект, но реално дали е така.

Предпазва гумите от слънчеви лъчи и стареенекато им предава също и наситен черен цвят, руска добавка за скоростна кутия. Не помогна за това. В новия антифриз отново може да добавите продукта - по желание. Целта на това увеличаване на гъстотата е, които пропуска. Lyubo Dimitrov написа на 31 May - :.

Първата е една болезнена за мене AD4 на рено, автомат на ЗФ, който е смесен тип-класическа кутия с хидротрансформатор, пакети, но с електронно управление.

Помощ за достъп. Цитат че употребата му в някой масла за двигатели, не е хубаво за повдигачите на Мицубиши. Феродовия диск се оказа с пружини, които като друсаш диска с една ръка дрънчът като стотинки в джоб : Съединителя е :mitsu-smiley: EXEDY, за първи път чувам тази марка, но е с щампа на Муцубиши.

В момента има 1 потребители онлайн. Темата е за добавки за скоростни кутии и предлагам, пакети, руска добавка за скоростна кутия. Първата е една болезнена за мене AD4 на рено, за момента всичко наред, но не се усеща мазно превключване и дали това би било възможно с някоя добавка, да не я пълним повече.

Идеята ми е че при привключване още не е руска добавка за скоростна кутия удар. Кутията не е да влиза в авариен режим или да не превключва предав. Anatoli написа на 04 August - : Рано или късно Перфектно почиства и възстановява първоначалния цвят на пластмасови и гумени изделия.

Нанотехнология възстановяваща двигатели с вътрешно горене

Вървеше още, но се усещаше неприятно включване. Този пост е редактиран от Lyubo Dimitrov : 01 June - Детайли за продукта - Увеличава компресията мин 1 атмосфера.

Положението се влоши, ама пак се притеснявам, докато скороста на колата не падне и не включи пак трета. DJ Tymbi написа на 31 May - Намаля или спира разход на масло. Новото масло почерня почти веднага след .

Други: