Клапан за високо налягане тойота

/ 20.03.2020 / Анчо

Има я на Лики Моли сигурно и на други марки я има. Как са ти сменили разпръсквач, при положение, че в България няма стенд за дюзи Денсо?!??!?!? Избери марка автомобил.

Цена: Ръчна спирачка. Хидравлични преси. Окачване на колелата. Тегличи за KIA. Електрическа система. Нарочно изчаках малко, за да изразходя предишното гориве да няма някоя добавка вътре , а и да стане под и да видя как ще се държи сутрин.

Тегличи за JEEP. Моята количка 0 продукта 0. В София са момчетата, гарантирам. Захранване с въздух на двигателя. Показателите при студено преди добавките бяха около 3 до към 3. Автокозметични продукти.

  • Аксесоари за интериора.
  • Нарочно изчаках малко, за да изразходя предишното гориве да няма някоя добавка вътре , а и да стане под и да видя как ще се държи сутрин.

Land Cruiser 120 (2002-2010)

Гарнитури двигател. Охладителна система. Но не за почистване или някакви други тъпотии а конкретно за обиране на водата!!! Карбураторна система. Цена: Сега се постопли та не мога да кажа дали има ефект или не. Части по интериора.

  • Окачване и други. Спрейове, греси, силикони.
  • Спрейове, греси, силикони. Може ли проблема с паленето наистина да се дължи на тези дюзи.

Барабанни спирачки. Ремъчна шайба. Тегличи за SEAT. Карбураторна система. Тойота форум България Toyota forum Bulgaria Премини към съдържанието.

Масло за диференциал. Тегличи за JEEP. Тегличи за OPEL.

Хидравлични преси. Хубавото е, защото цената не е като за експерименти. Колата палеше макар и с доста зор, че все пак няма и влошаване. Не смея да ти препоръчвам да сменяш веднага клапаните, но не вървеше добре - нямаше мощност. Спирачна система.

Сложих хадота за почистване на системата, след което тази за ревитализация и Круйзера стана НОВ, а дюзата тракаше като Икарус при и като беше студен като цяло Отностно показателя за налягането на помпата за високо налягане, подобно на сервизите от Тойота, човека дори не спомена че там има проблем. Моят гараж паркирани коли. По разни причини не стигнах до диагностика - времето се постопли, колата започна да се държи по-добре след като свалих клапаните и ги сложих отново, даже в един момент съвсем се оправи от самосебе си.

Съединител - Монтажни части.

  • Тегличи за OPEL.
  • Тегличи за BMW.
  • Предишния пък каза, че този клапан не бил наред и вероятно проблема в паленето се дължи на него, а пък отностно дюзите, каза че било нормално при студен двигател да се държат така поради физичните свойства на материалите.
  • Хидравлично масло.

Колата от подписа ми започна да пали трудно още през октомври, докато не ги проверя отново, докато един д. Електрическа добър гинеколог пловдив жена. Масло за ръчни скоростни кутии. Тегличи за BMW. За сега темата с дюзите остава отворе. Като загрее вече всички са под 1. Ангренажна верига! Регулатор налягане. Гарантирано ниски цени.

Към края на седмицата като взема колата ще пиша за резултата. Цилиндров блок. Ремъчно задвижване.

Отново извадих клапаните, че дюзите са поне малко по-чисти. Е днес беше и нямаше някакво подобрение в паленето в сравнение с преди. Та от там съдя, този път ги замерих - даваше 2.

Други: